INFORMATIE

Zomerdeals
Voorwaarden Orange Zomerdeals

Al onze gebruikelijke voorwaarden zijn van toepassing plus de volgende voorwaarden:

De zomerdeals zijn geldig tot 1 augustus 2018.

De uiterlijke startdatum bij beide Zomerdeals is 1 september 2018.

De Zomerdeal van 3 maanden sporten en ontspannen voor €99,- dient, tezamen met de Technogym sleutel, vooraf te worden betaald.

De aanschaf van een Technogym sleutel is verplicht (€25,-). Deze sleutel wordt gebruikt voor toegang tot de club, gebruik van kluisjes in de kleedkamers en het bijhouden van jouw persoonlijke sportschema en resultaten.

Leden met een actief lidmaatschap op of na de start van de Zomerdeals kunnen niet (opnieuw) lid worden door gebruik te maken van de Zomerdeals.

Leden met een actief lidmaatschap kunnen een Duo Abonnement aangaan met een vriend(in), familielid, collega of kennis die nog geen lid is bij Orange Wellness Club. Beide partijen zullen in dat geval tot 1 september 2018 genieten van de prijs van € 29,95!

Leden die door Orange Wellness Club worden gekoppeld betalen ook tot september 2018 het reguliere tarief behorende bij het Duo Abonnement (€ 39,95). Het nieuwe lid dat wordt gekoppeld aan een bestaand lid betaalt tot 1 september 2018 het actietarief van € 29,95.

Het Duo Abonnement draait om de koppeling van een bestaand lid aan een nieuw lid of de koppeling van twee nieuwe leden, waardoor beiden van een superscherp abonnementstarief profiteren. Een nieuw lid mag eerder bij Orange Wellness Club lid zijn geweest, echter een nieuw lid mag geen (actief) lid zijn geweest 6 maanden voorafgaand aan de startdatum van het nieuw af te sluiten Duo Abonnement. Een bestaand lid kan een Duo Abonnement aangaan met een nieuw lid.
 
Bij opzegging van een Duo Abonnement door één persoon, kan degene die lid blijft bij Orange Wellness Club een duo koppeling aangaan met een zelfgekozen nieuw lid of zich aanmelden op de koppellijst via de website van Orange Wellness Club.
 
Elk bestaand lid mag met maximaal 1 nieuw lid een duo-koppeling aangaan.
 
Het abonnementstarief van €39,95 geldt voor het onbeperkt gebruik van alle fitness- , groepsles-, en saunafaciliteiten, en gaat voor het nieuwe lid in vanaf de startdatum van zijn/haar abonnement. Het actietarief van €39,95 gaat voor het bestaande lid in vanaf de 1e van de kalendermaand opvolgend op de reeds (vooruit)betaalde periode, bekeken vanaf de startdatum van het nieuwe lid.
 
Bestaande leden kunnen van het Duo Abonnement gebruik maken door zich te koppelen aan een nieuw lid of door zich aan te melden voor de koppellijst. Bestaande leden en nieuwe leden, die zelf geen duo kunnen vormen, worden via deze lijst aan elkaar gekoppeld. Bij de koppellijst wordt de volgorde van aanmelding gehanteerd.
 
Upgrades zoals voor zonnebank, kinderopvang en aanschuifmaaltijden zijn geen onderdeel van dit abonnement, maar wel te combineren met het Duo Abonnement.
 
Het abonnementstarief van €39,95 geldt voor zowel het nieuwe als het bestaande lid, maar wordt bij opzegging van een van beiden per 1e van de volgende kalendermaand omgezet naar het op dat moment geldende tarief (of het laatstgenoten tarief voorafgaand aan deze actie).
 
Beide leden van het Duo Abonnement (het duo) moeten minimaal 6 maanden aaneengesloten lid zijn na de startdatum van het Duo Abonnement. Na deze 6 maanden is het abonnement voor beide leden per maand opzegbaar, met inachtneming van een maand opzegtermijn.
 
Het abonnementstarief van €39,95 is een nettoprijs. Eerdere, latere, of andere kortingen, voordelen of regelingen zijn niet van toepassing op dit tarief.
 
Leden met een openstaand bedrag kunnen niet deelnemen aan dit abonnement.
 
Eventuele bedrijfsfitness afspraken of contracten, ook via derden zoals Bedrijfsfitness Nederland en Intenz Nationaal Gezondheids Plan, dient het bestaande lid eerst zelf op te zeggen bij het bedrijf en de opzegtermijn in acht te nemen alvorens aan het Duo Abonnement kan worden deelgenomen.


Delen op facebook