INFORMATIE

20 van Alphen

Train met Orange Wellness mee voor de 20 van Alphen die wordt gelopen op 4 maart 2018. De voorbereidingen voor de 20 van Alphen zijn gestart. Er is al een groep enthousiaste lopers begonnen met de training. Wil je ook meelopen? Dat kan! De trainingen vinden iedere donderdag plaats van 19.45-21.00 uur. We verzamelen bij de receptie. Zorg wel voor verlichting en op het weer afgestemde hardloopkleding.
 
Ben jij een beginnende hardloper of juist een gevorderde hardloper en vind jij het leuk om in een groep te trainen? Schrijf je dan in en doe mee met de hardlooptrainingen bij Orange Wellness. Wij bieden een programma waarmee je als beginnende loper de 5 km kunt voltooien! Uiteraard zorgen wij ervoor dat ervaren lopers ook voldoende uitdaging krijgen tijdens de trainingen. Je geeft je op voor de hele periode, maar je kunt natuurlijk ook een losse les volgen.
 
We vinden het leuk als je tijdens de 20 van Alphen mee loopt met Orange Wellness. Tijdens de 20 van Alphen zorgen we voor een verzamellocatie met toilet en omkleed mogelijkheid én bewaakte stalling voor je spullen. Je krijgt een speciaal Orange hardloopshirt en een drankje na afloop. Meld jezelf aan, zodat we een plekje voor je kunnen reserveren én zodat we op tijd een shirt kunnen bestellen. Opgeven bij Orange Wellness Club kan tot 12 februari 2018. Inschrijven bij de 20 van Alphen kan tot en met 21 februari.
 
Wil je met ons mee lopen? Geef jezelf dan op bij de receptie of bij een van onze instructeurs.
De inschrijving bij de 20 van Alphen doe je zelf (www.20vanalphen.nl).

Delen op facebook