INFORMATIE

Vacatures

JOIN THE CLUB!
Orange Wellness Club is een uniek fitness- en wellnesscentrum. Door afwisseling van beweging, rust, zingeving en voeding geloven wij dat u het beste uit uw leven kunt halen. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Door ons brede scala aan fitness- en saunafaciliteiten zijn wij een unieke speler in de markt. Orange Wellness Club staat garant voor een totaalbeleving van welzijn. Optimale gastgerichtheid, kwaliteit en passie moeten onze gasten een onvergetelijke ervaring bieden.


Vacature beginnend kok / keukenhulp Orange Wellness (32 - 40 uur)
 
Orange Wellness is een luxe fitness en sauna centre in Alphen aan den Rijn.
 
Orange Wellness zoekt een beginnend kok of iemand die affiniteit heeft met koken en wil worden opgeleid tot beginnend kok en keukenhulp. Een ervaren kok helpt je bij het leren kennen van de basistechnieken en de gerechten van de kaart.
 
In de middag worden veelal onze smakelijke broodjes, salades en smoothies bereid. Een hamburger en een saté zijn ook favoriet. Het diner bestaat uit een kleine gevarieerde kaart met kwalitatief goede gerechten. De kaart biedt altijd keuze uit vlees, vis, kip en vegetarische gerechten.
 
Als kok werk je samen met enthousiaste jonge collega’s, waarbij aanpakken en plezier om gasten te mogen bedienen centraal staan.  Van de beginnend kok wordt verwacht dat hij/zij vrij snel kan meewerken in de keuken, flexibel is, onder druk kan werken en geen probleem heeft met ’s avonds en in het weekend werken. Een werkweek bestaat uit 32 - 40 uur met werktijden tussen 11.00 uur en 22.00 uur. De keuken is elke dag van de week open.
 
Informatie Orange:
Voor meer informatie over Orange zie de website www.orangewellnessclub.nl of www.orangewellnesscentre.nl
 
Informatie vacature en eerste aanmelding:
Voor eerste informatie en aanmelding kan men terecht bij Jennifer van Halen (jenniferh@orangewellness.nl, 0172468060).

 Delen op facebook