INFORMATIE

Vacatures

JOIN THE CLUB!

Orange Wellness is een uniek fitness- en wellnesscentrum. Door afwisseling van beweging, rust, zingeving en voeding geloven wij dat je het beste uit je leven kunt halen. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Orange Wellness staat garant voor een totaalbeleving van welzijn. Optimale gastgerichtheid, kwaliteit en passie moeten onze gasten een onvergetelijke ervaring bieden.

We hebben een breed scala aan faciliteiten zoals; 2 verdiepingen fitness, 2 groepsleszalen, Kinesis zaal, crossfitness, 2 restaurants, zwembaden, 9 sauna’s, beautysalon, Fysiotherapie praktijk, voeding diëtisten praktijk, personal trainers, een gezellige sportbar en nog veel meer. Wij bieden alles aan onder één dak.
VACATURE RECEPTIONIST(E) (AVOND- EN WEEKENDDIENSTEN)

Als receptionist(e) bij Orange Wellness fungeer je als spil van de organisatie en ben je “het visitekaartje” naar de gast, jij geeft mensen het gevoel dat ze welkom zijn.

Werkzaamheden
Je voert alle voorkomende werkzaamheden achter de receptie uit, waaronder ontvangst van gasten en leden, het beantwoorden van binnenkomend telefoonverkeer en e-mail, het in- en uitchecken van saunagasten, het verwerken van reserveringen en overige administratie. Je bent het aanspreekpunt voor gasten en handelt vragen en klachten professioneel af. Tevens voer je commerciële acties uit door middel van up- en cross selling.

Wie ben jij?
Gastgerichtheid is voor jou vanzelfsprekend en dit straal je ook uit. Je staat bekend als proactief, stressbestendig en communicatief sterk. Je bent flexibel en bereid om te werken in wisselende diensten zowel in het weekend, avonden als op feestdagen. Aantoonbare werkervaring in een high-end service omgeving, zoals de luchtvaart of de hotellerie is een pré.

En wat bieden wij?
-          Marktconform salaris
-          Prettige en informele werksfeer
-          Doorgroeimogelijkheden
-          Gratis gebruik van de sport- en saunafaciliteiten
 
Reageren 
Herken jij jezelf in bovengenoemde beschrijving dan zien wij je gemotiveerde sollicitatie voorzien van cv en een foto graag tegemoet via irisg@orangewellnessclub.nl. 
Open sollicitaties

Open sollicitaties kan je sturen aan receptie@orangewellnessclub.nl
Delen op facebook