Sociaal welzijn

Een prettige sociale omgeving: de keuze voor gelukkig leven 

Gezond en gelukkig leven heeft ook te maken met sociaal welzijn. Voor sommigen zijn 20 vrienden te weinig en voor anderen drie vrienden teveel. Maar iedereen heeft behoefte aan liefde, vriendschap, stabiliteit, waardering, steun en geborgenheid.
Bij Orange Wellness Club zijn veel mogelijkheden om samen te sporten, ontspannen of een gezonde maaltijd te gebruiken. Daarnaast is er door interne vestiging van Seniority.nu altijd een professional voorhanden als de sociale balans verstoord is geraakt.
Sociaal welzijn is een van de onderdelen van ons unieke Wellness concept. De andere onderdelen zijn regelmatig bewegen (Fitness),ontspanning (sauna) en gezonde voeding.


Het Wellness-concept
Een druk leven met stress en irritaties, slechte eetgewoonten, te weinig beweging en als gevolg hiervan -op latere leeftijd- allerlei welvaartziektes. Dat is voor een groeiende groep mensen de realiteit van dit moment. Steeds meer mensen erkennen hun behoefte aan een prettige en evenwichtige leefstijl. Een leefstijl die garant staat voor kracht, vitaliteit en levenslust en die u het gevoel geeft in evenwicht te zijn met uzelf en uw omgeving.

Ons Wellness-concept voorziet in deze behoefte die zoveel mensen hebben. Regelmatig bewegen, gezond eten en voldoende fysieke en mentale ontspanning, dat is Wellness. Bij Orange Wellness Club wordt u weer helemaal uzelf!

Gratis proeftraining
Delen op facebook