SAUNA & BEAUTY

  • Ontspanning na inspanning, dat is Wellness!
  • Klik hier om naar de website van ons saunacentrum te gaan: http://www.orangewellnesscentre.nl/
  • Wilt u ook iedere maand een heerlijke massage of een gezichtsbehandeling van 55 min? Kies voor de Wellness Upgrade voor maar € 45 per maand!

SaunaGezond en evenwichtig leven betekent een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Bij Orange Wellness Club is alles hiervoor aanwezig: na een bezoek aan onze fitness zorgt een bezoek aan onze uitgebreide saunafaciliteiten voor de ultieme ontspanning. Een saunagang draagt bij aan een schoon lichaam en een goede gezondheid. Daarnaast kunt u bij Orange Wellness Club genieten van vele verschillende sauna's, stoombaden, zwembad, een whirlpool in de buitenlucht en van de rustruimten, saunabar en het saunarestaurant. Klik hier voor onze nieuwe saunasite.
Puur en gezond

Bij Orange Wellness Club hoort lekker eten en drinken ook bij uw welzijn. Daarom serveren wij in ons saunarestaurant pure, heerlijke gerechten. Onze Mediterrane bar is de plek bij uitstek voor een verkwikkend drankje en uw welverdiende rust. In het Orange Park Restaurant wordt u aangenaam culinair verrast. Wij gebruiken zoveel mogelijk biologische producten voor een betere gezondheid en smaakbeleving.

Delen op facebook