Personal Training

KARIN ZANDSTRA PROFESSIONAL FITNESS TRAINING

Hi, welkom op de website Personal Training bij Orange Wellness Club. Mijn naam is Karin Zandstra en ik ben een gedreven en energieke Personal Trainer, werkzaam onder de naam Karin Zandstra Professional Fitness Training (KZ PFT).
Het is mijn missie om mensen boven zichzelf uit te laten stijgen tijdens trainingen, zodat zij zich beter voelen in het dagelijkse leven. Ik doe dit vanuit mijn passie voor fitness, sport, gezondheid en de overtuiging dat dit voor iedereen haalbaar is. KZ PFT Personal Training is o.a. NASM ( National Academy of Sports Medicine) opgeleid. Dit is een internationale certificering volgens de hoogste normen van EREPS (European Register of Exercise Professionals). Door middel van een kwalificatieproces staat EREPS registratie garant voor kwaliteit en professionaliteit van de trainer. Tevens verplicht de trainer zich tot jaarlijkse bijscholing om aan de kwaliteitsnormen te blijven voldoen. Dit houdt in dat je volgens de nieuwste trainingsmethoden traint, onderbouwd door een wetenschappelijke aanpak.


Trainingen

De trainingen zijn op maat gemaakt, exclusief, persoonlijk en afgestemd op jou en jouw leefsituatie met als doel: RESULTAAT! Samen gaan we aan de slag met een realistisch plan gericht op succes om jouw doelstelling te bereiken. Ik hoop je snel te ontmoeten bij Orange Wellness Club of via www.karinzandstra.nl


JONG PERSONAL TRAINING

Welkom bij Jong Personal Training, Mijn naam is Rogier de Jong, eigenaar van Jong Personal Training. Ik ben vanaf 2008 zeer actief in de fitnessbranche. In deze periode heb ik verschillende ‘basis’ fitnessopleidingen gedaan, daarnaast heb ik ook meerdere Personal Training opleidingen gevolgd, waaronder de erkende Personal Trainer opleiding NASM/EFAA ( National Academy of Sports Medicine). Deze opleiding heb ik in 2011 succesvol afgerond. Omdat ik helaas het gevoel had cliënten niet écht te kunnen helpen, ben ik mij daarna gaan verdiepen in hormoonbalans. Hiervoor heb ik o.a. de opleiding Personal Hormonal Profiling volbracht van The Overload Worldwide. Dit heeft mij nog beter gemaakt en het belangrijkste is dat ik nu ECHT RESULTAAT boek met mijn cliënten. Na al deze jaren studie en research heb ik veel geleerd. Deze kennis heb ik gebundeld tot het 90 dagen plan!

Wat je bij het 90 dagen plan krijgt is:

1-op-1 trainingen
Hormoonbalans
Specifieke trainingsschema’s
Voedingsplan op maat
Online account
Lifestyle tips
Supplementenadvies
Voedingsopname optimaliseren
Resultaat!                                              

Wil jij er echt voor gaan en ben je bereid daar hard voor te werken?

Dan is Jong Personal Training wat je zoekt! Maak snel een afspraak en wij zullen er samen voor zorgen dat je de eindstreep met de door jouw gestelde doelen haalt! Ik zie er naar uit om het 90 dagen plan met je te starten!
www.jongpersonaltraining.nl


Delen op facebook