Ontspanning

Sauna: de keuze voor gezond en ontspannen leven

Gezond en ontspannen leven betekent een goede balans vinden tussen werk, privé, sport en ontspanning. Bij Orange Wellness Club is hiervoor alles aanwezig: na een bezoek aan onze fitness zorgt een bezoek aan de uitgebreide sauna voor ultieme ontspanning. Een saunagang zorgt voor een schoon lichaam en goede gezondheid. Daarnaast kunt u bij Orange Wellness Club genieten van vele verschillende sauna's, stoombaden, zwembad, whirlpool en van de rustruimten, saunabar en het saunarestaurant.
Klik hier voor onze saunawebsite.

Ontspanning door sauna, zowel lichamelijk als geestelijk is een van de onderdelen van ons unieke Wellness concept. De andere onderdelen zijn regelmatig bewegen (Fitness), gezonde voeding en sociaal welzijn.


Het Wellness-concept
Een druk leven met stress en irritaties, slechte eetgewoonten, te weinig beweging en als gevolg hiervan -op latere leeftijd- allerlei welvaartziektes. Dat is voor een groeiende groep mensen de realiteit van dit moment. Steeds meer mensen erkennen hun behoefte aan een prettige en evenwichtige leefstijl. Een leefstijl die garant staat voor kracht, vitaliteit en levenslust en die u het gevoel geeft in evenwicht te zijn met uzelf en uw omgeving.

Ons Wellness-concept voorziet in deze behoefte die zoveel mensen hebben. Regelmatig bewegen, gezond eten en voldoende fysieke en mentale ontspanning, dat is Wellness. Bij Orange Wellness Club wordt u weer helemaal uzelf!Delen op facebook