INFORMATIE

Nieuwsbrief

 
Orange Wellness Club
Veilig betalen
Even voorstellen..

Mijn naam is Romy Toonen, 19 jaar en ik kom uit Lisse. Vanaf 1 juli ben ik werkzaam bij Orange Wellness Club als fitnessinstructrice en ga ik ook een aantal groepslessen geven, zoals Club Power. 

 

Onlangs ben ik afgestudeerd van het CIOS. Daar heb ik verschillende keuzevakken gevolgd, zoals: Fitness & Health, aerobics en coaching. Naast het CIOS heb ik ook verschillende cursussen gedaan, zoals: Club Power, spinning instructor en The Gladiator Workouts. 

 

In de afgelopen 4 jaar heb ik veel ervaring opgedaan als fitnessinstructrice/personal trainster. Daarnaast heb ik ook vele lessen gegeven, zoals: spinnig, steps, body shape, bootcamp en Club Power etc. Naast de lessen die ik geef doe ik zelf ook veel aan fitness en Crossfit. Ook ga ik na een stop van 2 jaar weer beginnen met voetballen. 

 

Plezier staat bij mij voorop en daarom laat ik leden graag zien hoe gevarieerd en leuk fitness kan zijn. Ongeacht wat je doel ook is, elk doel is haalbaar. "Waar een wil is, is een weg!" Zeg ik altijd. 

 

Ik zie jullie snel in de club!


 


 
 
 
GOLF @ Orange Wellness Club

Altijd al eens met een Golfpro uw swing willen verbeteren? Orange Wellness nodigt u uit! Verbeter uw GOLF techniek of maak (opnieuw) kennis met GOLF tijdens een gave workshop met Golfpro Peter Graham. Inclusief simulator, putting en core stability oefeningen. Gratis voor leden

Give it a shot
15 Augustus 20.00 – 22.00 uur

Meld je snel aan bij de receptie of per mail om zeker te zijn van deelname

       
HORECA maandspecial

Deze maand hebben we voor onze leden in de horeca een heerlijke salade met zoete aardappel, kip, avocado en quinoa inclusief een pet fles spa blauw voor € 10,00.
 
De bataat bevat veel voedingsvezels en vitamines; vitamine A, C en B6 zijn ruim vertegenwoordigd en de zoete aardappel is rijk aan mineralen als calcium, foliumzuur en kalium. Bataat bevat weinig vetten en is vrij van cholesterol.
 
Weet jij waar voedingsvezels inzitten en hoeveel je er per dag nodig hebt? Voedingsvezels zijn niet alleen van belang voor een goede stoelgang, maar hebben een positieve invloed op je gezondheid. Wil je meer weten of een afspraak? Stuur een mail naar onze gewichtsconsulent; leonieg@orangewellnessclub.nl


 
In ons restaurant kun je genieten van heerlijke lunch- en dinergerechten. Je hebt de keuze uit diverse tosti’s, luxe belegde broodjes, soepen en salades .


Een hoofdgerecht zoals saté met gebakken rijst of een heerlijk stukje gebakken zalm hebben wij ook in huis. Neem gerust een kijkje in de menukaart.

 
 
 
Blue Touch Energy

Expert in rug-, nek- en schouderklachten


Sinds kort is Barbara Langeveld een samenwerking aangegaan met onze Fysiotherapeut. Ze is gecertifieerd BATC Paramedisch Natuurgeneeskundig therapeut. Sinds de oprichting van haar praktijk in 2012 heeft ze al vele mensen van pijnklachten af kunnen helpen.

Blue Touch Energy is een natuurgeneeskundige praktijk, waarbij op een holistische manier naar klachten wordt gekeken en daardoor de oorzaak wordt aangepakt.

Mijn naam is Barbara Langeveld en ik ben Natuurgeneeskundig therapeut.
Ik ben gespecialiseerd in rug-, nek en schouderklachten en gebruik een unieke methode van zachte aanrakingen op Triggrpoint punten, welke geen druk uitoefenen, maar direct pijn reducerend werkt. Voor het hele lichaam werkzaam waar pijn wordt ervaren, zowel voor acute als chronische klachten.
Vanaf juni op maandagochtend te vinden bij de fysiotherapie, andere dagen in overleg.
www.bluetouchenergy.nl
Aanwezig Orange
Maandagochtend
andere dagen in overleg

Barbara Langeveld
06-13943090
barbara@bluetouchenergy.nl

Wist u dat?

Je voor € 26,50 een ontspanningsmassage van 25 minuten kunt boeken in de maand juliDe nieuwe releases van de ClubPower en ClubCycle starten vanaf 1 juli 2017

Dit een perfect moment is om te starten met één van deze lessen

Deze les voor alle deelnemers weer helemaal nieuw is

Je een nieuwe trainingsprikkel krijgt door het volgen van een nieuwe les

   Weer helemaal jezelf

T: 0172-468060       Orange Wellness Club
Orange Wellness Club
 
Gezond eten
 
Deze email is verstuurd aan *|EMAIL|*
meldt u hier af
*|LIST:ADDRESSLINE|*
Delen op facebook