INFORMATIE

Nieuwsbrief

 
Orange Wellness Club
Veilig betalen
POLAR ACTIVITY TRACKING

Het volgen van al je activiteiten, inzicht in je training en kennis over hoe je slaapt... Klinkt dit interessant? Op dinsdagavond 24 oktober organiseert Polar een informatieavond bij Orange Wellness Club, waarbij activity tracking, trainen en slapen aan bod komen.

Aanvang om 19:30 uur in de sport lounge / bij de houten tafels.

Inschrijven kan via een mail of bij de receptie.

Zien wij je dan?  


 
HAPPY HOUR!

Het is belangrijk om voldoende eiwitten binnen te krijgen om zo goed mogelijk te herstellen van jouw workout.

Kom je deze maand samen met je sportpartner naar de Orange Lounge bar, dan ontvang in oktober tussen 19:00 uur en 22:00 uur de tweede eiwitshake gratis!
DE 20 VAN ALPHEN

Train met Orange mee voor de 20 van Alphen, 4 maart 2018.

Ben jij een beginnende hardloper of juist een gevorderde hardloper en vind jij het leuk om in een groep te trainen?

Schrijf je dan in en doe mee met de hardlooptrainingen bij Orange.

Wij bieden een programma, waarmee je als beginnende loper de 5 km kunt voltooien! Uiteraard zorgen wij ervoor dat ook de ervaren lopers voldoende uitdaging krijgen tijdens de trainingen. Je geeft je op voor de hele periode, maar je kunt natuurlijk ook een losse les volgen.

De inschrijving bij de 20 van Alphen doe je zelf.

Wij zorgen tijdens de 20 van Alphen voor een speciaal Orange hardloopshirt, veel gezelligheid, een drankje na afloop, een ‘verzamel’ locatie met toilet en omkleed mogelijkheid én bewaakte stalling voor je spullen.


De startdatum van de trainingen voor de 20 van Alphen is donderdagavond 23 november.
 


 
 
BEAUTY

Welkom bij Orange Beauty!

Geniet van een heerlijk ontspannende lichaamsmassage of boek een verzorgende gezichtsbehandeling speciaal afgestemd op uw huid. Wij werken met het cosmeticamerk ‘Thalgo’ op basis van natuurlijke ingrediënten, geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Ook voor het epileren en verven van de wenkbrauwen en harsbehandelingen kunt u bij ons terecht! Wij staan voor persoonlijke aandacht, kwaliteit, betaalbare prijs en professioneel advies. Volg ons op Facebook om ons uitgebreide aanbod te bekijken en op de hoogte te blijven alle weetjes en acties.

Tot snel bij Orange Beauty


Wist u dat?

  de kaar in het restaurant vol staat met nieuwe gerechten?

  er ook een kleine kaart is voor leden bij de Orange Lounge bar?

  je tijdens de Herfstvakantie de kinderopvang toegankelijk is voor kinderen ouder dan 4 jaar tegen een kleine vergoeding? (tijdig reserveren i.v.m. het maximum aantal kinderen)

  er extra Aquafit lessen zijn op maandag-, woensdag-, vrijdag- en zaterdagochtend van 09:15 uur tot 10:00 uur & 10:00 uur tot 10:45 uur?

  we iedere maand nieuwe blogs plaatsen op onze website en facebookpagina, waarin thema's over inspanning, ontspanning en gezonde voeding aan bod komen?

   Weer helemaal jezelf

T: 0172-468060       Orange Wellness Club   Orange Wellness Centre   Orange Wellness Club 
Orange Wellness Club
 
Gezond eten
 
Delen op facebook