INFORMATIE

Ledenvoordeel

Orange Wellness Club werkt samen met een aantal partners, waarmee leuke aanbiedingen zijn afgesproken voor onze leden. Zo kan je nog mee profiteren van je lidmaatschap bij Orange!Zorg en Zekerheid:

Als lid van Orange Wellness Club kun je profiteren van een aantrekkelijke korting van 5% op de basis- en aanvullende verzekering, en 3% internetkorting. Voor aanmelding of een vrijblijvende offerte kun je terecht op http://www.zorgenzekerheid.nl. Gebruik hierbij collectiviteitsnummer 7782. Natuurlijk bent u ook welkom in de verzekeringswinkels van Zorg & Zekerheid.
 Lincherie Alphen aan den Rijn:

Bij Lincherie vindt je een ruim aanbod aan premium lingerie, nachtkledij en badgoed uit de allernieuwste collecties. De beste merken hebben zij in hun assortiment, zoals Marie Jo, Marie Jo L’Aventure, PrimaDonna, PrimaDonna Twist, Aubade, Marlies Dekkers en Andres Sarda. Daarbij bieden ze elke klant een gepersonaliseerde service.  
 
Als lid van Orange ontvang je op vertoon van je Wellness Key (sleutel) standaard 10% korting op het gehele assortiment.
 
Lincherie, Van Boetzelaerstraat 4, 2406 BG, Alphen a/d Rijn (www.lincherie.nl/)
 


 


Natuurwinkel Alphen aan den Rijn:

Natuurwinkel Alphen en Orange Wellness bieden u als lid de kans om gezond en lekker biologisch boodschappen te doen met 5% of 10% voordeel!
Vanaf 1 januari t/m 31 januari ontvangen alle betalende leden deze korting bij Natuurwinkel Alphen in de Hooftstraat 103-105.
 
Als lid van Orange Wellness ontvangt u op vertoon van uw badge/sleutelhanger bij Natuurwinkel Alphen korting op al uw biologische boodschappen. Bij een besteding per keer tot € 50,- heeft u al 5% voordeel.
En bij een besteding van meer dan € 50 per keer ontvangt u zelfs 10% korting!
 
Exclusief voor leden van Orange Wellness is er vanaf januari 2016 ook de mogelijkheid om bij Orange Wellness voor elke woensdag een biologische Van ’t Land groente- of fruittas inclusief recept te bestellen. Na een heerlijke dag ontspannen en sporten hoeft u niet naar de winkel, maar neemt u uw gezonde groente en fruit meteen mee naar huis. Alle overige dagen van de week zijn deze tassen ook bij de Natuurwinkel Alphen te bestellen en af te halen. Om te zien welke groente- en fruittassen er zijn, kunt u kijken op
http://www.vantlandbox.nl/wat-eten-we-vant-land

  

Delen op facebook