SAUNA & BEAUTY

  • Ontspanning na inspanning, dat is Wellness!
  • Klik hier om naar de website van ons saunacentrum te gaan: http://www.orangewellnesscentre.nl/
  • Wilt u ook iedere maand een heerlijke massage of een gezichtsbehandeling van 55 min? Kies voor de Wellness Upgrade voor maar € 45 per maand!

Kleurensauna

 
Kleurensauna, kleurensauna alphen, alphen sauna, sauna alphen, sauna, sauna zuid holland,De lichtsauna is gebaseerd op kleurentherapie. Kleuren beïnvloeden onze geest en onze lichamelijke conditie. In deze sauna zijn afwisselend vier kleuren zichtbaar die elk hun specifieke werking hebben op lichaam en geest. Laat u door de stemming van het licht raken en uw gevoel en emoties beïnvloeden.

De saunacabine is een houten Finse sauna. In het plafond is veel verlichting geïnstalleerd. Deze verlichting bestaat uit 4 kleuren, waarbij elke kleur ca. 5 minuten brandt waarna deze wisselt met de volgende kleur. De temperatuur is 55 graden Celsius. De volgende opsomming geeft u wellicht een aardige indruk.


Blauw licht

Blauw licht werkt verkoelend, kalmerend en ontspannend. Het is ideaal om bij weg te dromen. Blauw licht omringt ons met een bijna slaperige atmosfeer.


Geel licht

Geel is het symbool van de zon, brengt de zomer in huis, maakt ons vrolijk en opgewekt. Geel houdt ons alert, stimuleert en geeft een onbezorgd en vrij levensgevoel.


Rood licht

Rood licht werkt stimulerend, inspirerend en straalt kracht uit. Rood is opwekkend en activeert de lichaamsgeest. Het geeft ons een aangenaam gevoel.


Groen licht

Groen licht brengt ons dichter bij de natuur, naar uitgestrekte landschappen met een gezonde lucht. Groen is ideaal voor een rustige en diepe ontspanning. Groen verschaft emotionele evenwichtigheid.Delen op facebook