Kinesis

Een nieuwe belevenis in een nieuwe omgeving!


Wat is Kinesis?

Kinesis is een nieuwe trainingsmethode die plaatsvindt in een elegante en ontspannende ruimte die zo is ontworpen dat u zin krijgt om regelmatiger en intensiever te bewegen. Uw levenskwaliteit neemt toe. Uw bewegingen voelen ongedwongen en natuurlijk aan dankzij een technologie die het mogelijk maakt de zwaartekracht te overwinnen in een driedimensionale ruimte. U wordt zich opnieuw bewust van uw bewegingen, neemt een juiste houding aan en zorgt voor een perfect evenwicht tussen lichaam en geest.

Welke resultaten mag u verwachten?

U wordt sterker en energieker. Uw lichaam wordt stabieler, uw gewrichten worden flexibeler en ook uw zintuiglijk-lichamelijke waarneming en behendigheid gaan er op vooruit. Uw instructeur kan u bijstaan in deze nieuwe ervaring en helpen om de natuurlijke bewegingen van uw lichaam te herontdekken dankzij een trainingsprogramma dat speciaal voor u wordt ontwikkeld. Kinesis training kan individueel of in groepsverband.

Kinesis, speciaal voor u

Het gaat hier om een nieuwe ruimte, een ontspannende en natuurlijke omgeving, weg van de dagelijkse chaos, waar u de batterijen volledig kunt opladen in maximaal comfort. Kinesis laat u kennismaken met een nieuwe trainingsmethode, op basis van elegante en gevarieerde bewegingen. U kunt kiezen uit meer dan 250 verschillende oefeningen.

Kinesis

Delen op facebook