Inspanning

Fitness en groepslessen: de keuze voor gezond en fit leven
Regelmatig inspannend bewegen helpt u langer en gezonder te leven, beter te slapen, concentratie en energie te verhogen, stress te verminderen en de samenstelling van uw lichaam te verbeteren.

De diverse onderdelen van onze fitnessafdeling zorgen ervoor dat iedereen, met welke trainingsdoelstelling ook, fitter, mooier en gezonder door het leven kan gaan. Fitness en groepslessen kunnen bij Orange Wellness Club 7 dagen per week onder ideale omstandigheden beoefend worden.

Regelmatig bewegen (Fitness en groepslessen) is een van de onderdelen van ons unieke Wellness concept. De andere onderdelen zijn ontspanning (sauna), gezonde voeding en sociaal welzijn.


Het Wellness-concept
Een druk leven met stress en irritaties, slechte eetgewoonten, te weinig beweging en als gevolg hiervan -op latere leeftijd- allerlei welvaartziektes. Dat is voor een groeiende groep mensen de realiteit van dit moment. Steeds meer mensen erkennen hun behoefte aan een prettige en evenwichtige leefstijl. Een leefstijl die garant staat voor kracht, vitaliteit en levenslust en die u het gevoel geeft in evenwicht te zijn met uzelf en uw omgeving.


Ons Wellness-concept voorziet in deze behoefte die zoveel mensen hebben. Regelmatig bewegen, gezond eten en voldoende fysieke en mentale ontspanning, dat is Wellness. Bij Orange Wellness Club wordt u weer helemaal uzelf!Delen op facebook