Fitness

Fitnessen in Alphen aan den Rijn doe je bij Orange Wellness Club. Hoogwaardige fitnessapparatuur en perfecte begeleiding.

Fitness: de keuze voor
gezond en evenwichtig leven

Regelmatig inspannend bewegen helpt u langer te leven, beter te slapen, concentratie en energie te verhogen, stress te verminderen en de samenstelling van uw lichaam te verbeteren.


Begeleiding

Direct na uw inschrijving maken wij een afspraak voor een intake. Tijdens de intake maakt u kennis met uw persoonlijke instructeur en wordt er een persoonlijk trainingsprogramma gemaakt, afhankelijk van uw doelstellingen. Verder krijgt u een conditietest, en meten wij o.a. uw gewicht, vetpercentage en BMI. Na de intake kunt u zelfstandig sporten, maar u houdt regelmatig contact met uw persoonlijke instructeur om uw programma te veranderen en om testen te doen. Daarnaast kunt u altijd bij de instructeurs terecht met vragen en opmerkingen.

De Wellness Key maakt het u gemakkelijk

Als lid van Orange Wellness Club heeft u uw eigen Wellness Key. Met deze sleutel kunt u alles binnen de club doen: u komt ermee binnen, u opent uw locker ermee, u kunt met de Wellness Key betalen binnen de club én met de sleutel bestuurt u uw persoonlijke digitale trainingsprogramma. U hoeft nooit meer te onthouden welk toestel u in het schema heeft, wat de instelling van een bepaald toestel is of welke oefeningen u hebt gedaan en hoeveel keer: de Wellness Key geeft u perfect inzicht in uw training en in de resultaten die u hebt behaald in een bepaalde periode. Uw instructeur kan de beste hulp en aanwijzingen geven omdat hij of zij altijd kan zien hoe u heeft getraind. 


Delen op facebook