SAUNA & BEAUTY

  • Ontspanning na inspanning, dat is Wellness!
  • Klik hier om naar de website van ons saunacentrum te gaan: http://www.orangewellnesscentre.nl/
  • Wilt u ook iedere maand een heerlijke massage of een gezichtsbehandeling van 55 min? Kies voor de Wellness Upgrade voor maar € 45 per maand!

Finse sauna & Opgietingen

In de Finse sauna´s heerst een droge en hete atmosfeer. Er zijn drie Finse sauna´s, met verschillende temperaturen.

In de banja sauna op de 2e verdieping worden opgietingen verzorgd. Tijdens een opgietritueel wordt er een mengsel van water en etherische oliën op de hete saunakachel gegoten, waardoor er een heerlijke geur wordt verspreid in de cabine. Door het opgieten van water stijgt de luchtvochtigheid en neemt de gevoelstemperatuur toe. Door de lucht op een speciale manier door de saunacabine te verplaatsen, valt de lucht als een warme deken om u heen. Na de opgieting gaat u naar buiten om uw lichaam goed af te laten koelen, daarbij krijgt u ook nog een gekoeld stukje fruit. Dit is om de bloedsuikerspiegel weer op peil te brengen. Hierna is het belangrijk het lichaam rust te gunnen.


Een opgieting wordt bij Orange Wellness Club op verschillende dagen en tijden gegeven, de tijden worden gecommuniceerd bij de cabine. De opgietingen vinden plaats in de Banja sauna op de 2e etage.

 

 
Delen op facebook