SAUNA & BEAUTY

  • Ontspanning na inspanning, dat is Wellness!
  • Klik hier om naar de website van ons saunacentrum te gaan: http://www.orangewellnesscentre.nl/
  • Wilt u ook iedere maand een heerlijke massage of een gezichtsbehandeling van 55 min? Kies voor de Wellness Upgrade voor maar € 45 per maand!

Culinair

Orange Park Restaurant

Misschien wel het meest unieke van Orange Wellness Club is de Orange Lounge bar. In deze smaakvol ingerichte ruimte kunt u heerlijk relaxen en genieten van een hapje en een drankje en van uw welverdiende rust.

Midden in het saunacentrum vindt u een oase van rust, natuur en groen. Een lust voor de saunabezoeker, en een culinaire traktatie bovendien. Naast een aantal gezellige tafelplaatsen kunt u ook neerploffen op een van de loungebanken of aan de leestafel plaats nemen.

Genieten van natuurlijke en biologische producten, op lekkere en eigentijdse wijze bereid. Niets moet, alles mag. Wij bedienen u graag in ons prachtige restaurant!

Aanschuifmaaltijd

Iedere werkdag wordt er op reservering een verantwoorde, lekkere en voordelige maaltijd voor onze clubleden geserveerd in het restaurant. U kunt extra voordelig gebruik maken van deze maaltijd middels de Aanschuifmaaltijd upgrade, toe te voegen via de ''Mijn Orange'' omgeving op de website. Om uw aanschuifmaaltijd te reserveren kunt u zich aanmelden bij de receptie.

Menukaart: (klik op de menukaart om te vergroten en er doorheen te bladeren)

Blad 1
Delen op facebook