HEALTH

  • Alle specialisten onder een dak
  • Geen doorverwijzing arts nodig
  • Gratis inloopspreekuur diëtiste

Blue Touch Energy


Expert in rug-, nek- en schouderklachten

 
Unieke natuurlijke Pijnbestrijding van
  • Acute pijn
  • Chronische pijn
  • Revalidatie

Blue Touch Energy is een natuurgeneeskundige praktijk, waarbij op een holistische manier naar klachten wordt gekeken en daardoor de oorzaak wordt aangepakt.
 
Regenesisbehandeling
Een methode van zachte aanrakingen op Triggrpoint punten, welke geen druk uitoefenen, maar direct pijn reducerend werkt. Voor het hele lichaam werkzaam waar pijn wordt ervaren. Ook voor hernia’s, whiplash, frozen shoulders, knieën, enkels etc.
 
Drukpunt stoelmassage
Bindweefselmassage met drukpunten en technieken uit Thailand. Deze massage behandelt nek, schouders en rug. Deze massage zorgt voor een direct effectieve ontspanning van spierknopen in schouders en nek en meer bewegingsvrijheid van het hoofd.
 
Atlasmassage
Met de Atlasmassage maak je met een speciale techniek de wervels en gewrichten op een zachte en natuurlijke wijze los en wordt de doorbloeding extra gestimuleerd. Zorgt per direct voor een soepelere nek en minder pijn in de armen.
 
Barbara Langeveld is gecertificeerd BATC Paramedisch Natuurgeneeskundig therapeut. Sinds de oprichting van haar praktijk in 2012 heeft ze al vele mensen van pijnklachten af kunnen helpen. Tevens is ze gecertificeerd Wellness en Thais masseur wat garant staat voor doeltreffende massages. Een gepassioneerde vakvrouw die mensen echt wil helpen en de tijd voor iemand neemt.
 
Behandelingen worden door diverse zorgverzekeraars vergoed.
 
Barbara Langeveld                                                              Aanwezig Orange
06-13943090                                                                       Maandagochtend
barbara@bluetouchenergy.nl                                              andere dagen in overleg
www.bluetouchenergy.nl
 
Delen op facebook